OM OSS

“AsiaSpesialisten er et selskap med spisskompetanse på Syd-Øst Asia.”

Vi vil gjerne at du som kunde skal kunne kontakte oss for å få de rette råd og anbefalinger med hensyn til de steder du ønsker å besøke. Vi kan gi anbefalinger både på hvilke hotell som egner seg best for deg i forhold til hva du har som forutsetninger for din reise, samt ikke minst hvor du bør dra for å oppleve det du ønsker å få ut av din ferie.

Vi gir også råd og anbefalinger om hvilke flyselskap som kan benyttes. Tilbudene varierer veldig i pris, både fra flyselskap til flyselskap, men også i forhold til når på året du ønsker å reise. Reisetiden kan også variere veldig, avhengig av hvor mange flybytter du har underveis og ikke minst hvor lang ventetid du får på de forskjellige flyplassene.

AsiaSpesialisten har lang erfaring fra flybransjen og spesielt på Fjerne Østen, og vi har foretatt en rekke reiser til de aller fleste land i disse områdene. Vi deler gjerne disse erfaringene med deg slik at feriereisen virkelig skal bli det du lenge har drømt om.

I tillegg arrangerer vi lokale turer i Thailand og Sør-Øst Asia samt sightseeing turer og gruppeturer med norsk reiseleder. Kontakt oss, så skal vi gjøre vårt aller beste for å oppfylle dine ønsker. AsiaSpesialisten er medlem av Reisegarantifondet.

Kontakt oss på email her,  eller ring oss på +47 33502300.

Vår post adresse er: AsiaSpesialisten AS, Storgaten 43, 3126 Tønsberg

Pin It on Pinterest

Share This