Ta med jentegjengen på en skreddersydd ferie på Boracay, og nyt god mat og drikke, spa og vakker natur. Årets jentetur til Boracay , med utreise fra Oslo. Dere flyr med Qatar Airways, med mellomlanding i Doha, før dere lander i Manila. Herfra tar dere fly videre til Kalibo med Philippines Airlines Express. Dere blir hentet på flyplassen på Kalibo og kjørt direkte til hotellet.

Dere skal bo på fantastiske Boracay Summer Palace Resort, som er et fancy hotell beliggende rett ved stranden White Beach. Hotellet kan by på alt fra spa, flott utendørs svømmebasseng og bar. Like i nærheten er det muligheter for både shopping, restauranter og flere barer.

Dere skal også få være med på dagstur til naboøyen Carabao. Der skal dere besøke grottene, lage Filippinsk mat, snorkle eller dykke, og det blir også mulighet for å prøve kiteboarding om man ønsker det. Spa er også et «must» når man er på jentetur! Dere skal få full kroppsmassasje, ansikt- og fotbehandling inkludert pedikyr, samt hårpleie. Totalt 4,5 time med velvære på stranden!

Pris fra kr. 14 995,- per person i delt dobbeltrom.


PRISEN INKLUDERER: Flyreise t/retur Oslo – Kalibo Transfer t/retur Kalibo – Boracay Summer Palace Resort 6 netter I dobbeltrom med frokost 4,5 t spabehandling på stranden Dagstur med båt til Carabao inkludert frokost, buffet og forfriskninger/drinker.


Det tas forbehold om prisendring og ledige plasser.

Pin It on Pinterest

Share This