Bli med AsiaSpesialisten på en uforglemmelig rundtur til historiske og ærverdige Mandalay i Myanmar. Vi har plukket ut høydepunktene som er verdt å få med seg, og satt sammen en enestående reise du aldri vil glemme. Mandalay er en by i Burma og er landets nest største by. Burma er ennå ikke rukket å bli så preget av turister, slik at man får en følelse av å besøke nærmest uberørt landskap og å reise mange år tilbake i tid.

Turen starter i Mandalay og avsluttes i Yangon. Underveis skal du både høyt og lavt, komme tett på lokalbefolkningen, dyreriket, oppleve kultur og historie og få et innblikk i hvordan maten blir produsert. Turen inkluderer også ulike båtturer, oppover Mingun River og Inle Lake. Vi skal også få være med på produksjon av vin på en vingård i Kalaw, og det blir selvklart mulighet til å få smake deres egen vestlige stil, Myanmar Wines.

Inkludert i prisen:
Hotellopphold 10 netter på 3/4 stjerners hotell inkl. frokost, innenlandsflygninger, alle inngangsavgifter, alle transfer og sightseeingturer, private båtturer, engelsktalende guide.

Pris fra kr 18 990,- per person i delt dobbeltrom.

Fly fra Oslo til Myanmar kommer utenom – ta kontakt for pristilbud. Mulig å forlenge oppholdet med en ekstra uke i Ngapali Beach.

Vi tar forbehold om ledige plasser og eventuelt prisendring.

Pin It on Pinterest

Share This