Ønsker du å trygghet, sikkerhet og gode opplevelser på din ferie, er New Nordic den ideelle plassen å reise til.

New Nordic er en av Thailands største utbyggere, med mer enn 35 bygninger fordelt på et område like ved sjøen i Jomtien. Pattaya ligger 4,4 km unna, og Jomtien er en vesentlig roligere plass.

New Nordic har alle fasiliteter og tjenester du kan tenke deg, som 24 timers åpen resepsjon og security, restauranter, caféer, spa, golf, egen transportservice som frakter deg trygt rundt dit du vil reise, bakeri med norsk baker, tre norske TV kanaler, og mange norske ansatte, for å nevne noen.

Vi har egen strand som ligger en kort gåtur fra resorten, og ønsker du heller å bli skysset ned på stranden, så kjører gjerne våre sjåfører deg i en tradisjonell thailandsk tuc-tuc både frem og tilbake. Stranden i Jomtien og Pattaya er også innenfor rekkevidde, om du heller ønsker å reise dit.

Vi har mange gjester som velger å komme til oss år etter år, og verdsetter det vi kan by på. Mange nordmenn velger New Nordic nettopp på grunn av at vi holder en god standard, har et bredt utvalg av fasiliteter, og at man føler seg trygg når man bor på New Nordic. Vi er rimelige på markedet, og gir anledning til en flott Thailandtur uten at det skal koste skjorta.

Vi tilbyr også langtidsleie til en svært gunstig pris. Her bor du i flotte leiligheter med kjøkken og opptil flere soverom.

Priseksempel:

Flyreise t/retur, 12 netter i et av New Nordic’s hoteller og transfer flyplass – hotell t/retur.

Fra kr 9 995,- per person i delt dobbeltrom.

Vi tar forbehold om prisendring og ledige plasser.

Pin It on Pinterest

Share This