AsiaSpesialisten kan tilby dere hele Vietnam eller noen utvalgte deler av dette fatastiske landet. Vil du se det hele så starter du i Nord og den “gamle” hovedstaden Hanoi, besøker Halong Bay med sine fantastiske kalksteinformasjoner, og kanskje overnatter på en gammel,oppusset “junke”. Vårt forslag er videre at du flyr sørver til Danang, besøker Danang og den gamle handelsbyen Hoi An, der husene den dag i dag bevares og reflekterer de gamle dagers handelsimperium. Ønsker du noen dagers avslapping ved en kritthvit sandstrand kan det gjøres i Danang/Hue eller du kan fly videre sørover til Nha Trang. Etter noe avslappende dager bør ferden gå til Ho Chi Minh City, eller Saigon som den het før og som mange faktisk fortsatt kaller den. Med utgangspunkt i Ho Chi Minh City kan man oppleve mye av kultur og tradisjon i Vietnam, samt en ikke så liten del historie. Besøk de berømte Chu Chi Tunnels som ligger halvannen times kjøring fra Ho Chi Minh City, bruke en dag eller to til å oppleve Mekong deltaet. Se og lær hvordan de som lever i dette området både lever av og med den mektige elva. Det er uanste muligheter i Vietnam, og det er store kontraster, spesielt fra nord til sør og fra landsbygda til de nå moderne storbyene. Ho Chi Minh City fremstår som en supermoderne by idag, og er det store og klare handelssentrum i Vietnam.

Mange tenker kun på Vietnam som opplevelser og kultur/historie. Og det er masse av dette i Vietnam. Men vil man avslutte sin ferie, eller ta noen dagers stopp underveis, er det massevis av flotte rekreasjonssteder med nydelige sandstrender, flotte hoteller langs den langs kystlinjen til Vietnam. Det siste stedet man nå har åpnet opp og bygget ut flyplassen er øya Phu Quoc Island. Før var det vare generatorer på øya og den var ikke koblet til landets elektrisitets-system. Så omtrent kl 20.00 ble det helt stille, da stoppe alle generatorer… Nå er flyplassen bygd og de kan ta ned store jet maskiner, de er koblet til det Vietnamesiske strømsystemet og det bygges ut hoteller og alle andre fasiliteter for at turister skal få et behagelig opphold der. Kanskje en ide å besøke denne øya som en avslutning på oppholdet i Vietnam? Det tar kun 40 min med fly.

AsiaSpesialisten skreddersyr din ultimate Vietnam ferie. Fortell oss hva du ønsker og vi lager din reise, basert på dette.

Inkludert i prisen:
Flyreise Oslo – Vietnam t/r, hotellopphold i delt dobbeltrom i 2 uker og transfer flyplass – hotell t/r.

Pris fra kun kr 18 500,- per person i delt dobbeltrom.

Vi tar forbehold om økninger i flypriser og tilgjengelighet på ønskede reisedatoer.

Pin It on Pinterest

Share This