Har dere ikke allerede funnet det perfekte sted å legge bryllupsreisen til, så har vi gjort jobben for dere!

Vakre Phuket kan by på alt et nygift par ønsker å oppleve på bryllupsreisen. Her kan man reise på dagsutflukter til Phi Phi Island, besøke mystiske grotter, dra på safari i regnskogen eller snorkle- og dykketur i havet, eller bare slikke sol på en av de mange fantastiske hvite sandstrendene. Thailand har også et variert og spennende utvalg av kulinariske smaksopplevelser.

Vi har nøye plukket ut det fantastiske 4 stjerners hotellet, Centara Blue Marine Resort & Spa Phuket, og det ikke uten grunn. Beliggende på Patong Beach, med kort avstand fra flyplassen, og bare noen minutters kjøring fra Patong sentrum med en endeløs liste av aktiviteter og severdigheter, stort utvalg av shoppingmuligheter og yrende uteliv om natten. Hotellet har egen spa- og skjønnhetssalong, 3 utendørs svømmebasseng, fitnessenter og poolbar.

Tilbudet er tatt utgangspunkt i avreise med Thai Airways/Aeroflot 29. juni, med hjemreise 14. juli. Dere kan selvfølgelig komme med ønske om andre reisedatoer, men da kan det forekomme endringer i pris.
Dere vil bli hentet på flyplassen og kjørt til hotellet. Når dere skal hjem igjen, blir dere returnert tilbake til flyplassen.

Vær tidlig ute med å bestille for å sikre deg og din kjære den perfekte bryllupsreise!

Inkludert i prisen:
Fly med Thai Airways/Aeroflot Oslo – Bangkok – Phuket t/retur. Hotellopphold i 14 netter inkl. frokost. Transfer flyplass – hotell t/retur.

Pris fra kr 21 700,- per person i delt dobbeltrom.

Vi tar forbehold om ledige plasser og endringer i pris.

Pin It on Pinterest

Share This