AsiaSpesialisten arrangerer i samarbeid med New Nordic Group tidenes danseopplevelse i Thailand! Fra 4. til 9. november 2017 garanterer vi en uforglemmelig uke fylt med dans, herlig mat og god musikk av Norges mest folkekjære artister.

Heidi Hauge, Rune Rudberg, Hanne Mette Gunnarsrud, Torgeir Hansen, PK, Mr. Ray, Tommy Michaelsen og Lars Espen Skogvold kommer! Gjør du? 

Dagsprogram

Årets dansearrangement går av stabelen fra 4. til 9. november og nedenfor kan du se programmet for uken dag for dag. Hver an dansekveldene starter med en nydelig internasjonal buffet i regi av den prisvinnende restauranten New Nordic Steaks, Grill & Winery før dagens artister tar over og holder stemningen oppe kvelden ut! 

Lørdag 4. november

Årets dansearrangement braker løs med Tommy & Lars Espen fra 19.30. Før dette kan du nyte en herlig internasjonal buffet. Fra kl. 21.45 underholder Hanne Mette med fantastisk dansemusikk kvelden ut.

Søndag 5. november

Etter middag starter PK showet og holder det gående med flotte danselåter til 21.45. Deretter kan vi by på et storslagent comeback fra selveste Heidi Hauge som vil stå for underholdningen resten av kvelden!

Mandag 6. november

I dag arrangeres et flott Pool Party i et av New Nordic flotte bassengområder. Her blir det jam med Mr. Ray og fantastisk god stemning!

Tirsdag 7. november

Dansekvelden innledes med selveste Rune Rudberg som spiller danseglad musikk frem til Torgeir Hansen tar over og holder stemningen oppe til langt på kveld!

Onsdag 8. november

I dag tar vi pausedag fra dans og musikk. Tilbring en avslappende dag på stranden for å hvile føttene eller bli med på fellesutflukt i nærområdet i regi av AsiaSpesialisten.

Torsdag 9. november

Denne dagen får vi en storslått Grand Finale der alle artistene stiller sammen på scenen! Showet varer fra 19.30 til 23.00, men dørene og buffeten åpnes som vanlig fra kl. 18.00.

Dørene åpnes hver dansekveld kl. 18.00 og en fantastisk internasjonal buffet serveres fra 18.30.

Priser

10 dagers tur: Fra 12 375/person i dobbeltrom

17 dagers tur: Fra 13 750/person i dobbeltrom.

Inkludert i prisen får du: 

  • Flybilletter inkludert alle skatter og avgifter.
  • Studiorom i New Nordics ferielandsby under hele oppholdet.
  • Inngang til alle dansekvelder med herlig internasjonal buffet i regi av den prisbelønnede restauranten New Nordic Steaks, Grill & Winery.
  • Transport til og fra flyplassen i Thailand.
  • Inngang til Pool Party med konsert.
  • Daglig frokost buffet under oppholdet.
  • Adgang til alle New Nordic Groups fasiliteter og bassengområder.

Prisene gjelder når to deler rom. Oppgradering av rom på forespørsel.

La oss skreddersy ditt aktivitetsprogram i Jomtien

Gjennom AsiaSpesialistens egne kontorer på området kan vi arrangere spennende utflukter og aktiviteter både i nærområdet og i resten av Thailand. Om du ønsker å skreddersy ditt aktivitetsprogram allerede fra Norge setter vi gjerne sammen tilleggspakker spesialtilpasset dine ønsker! Klikk denne linken for å lære mer om New Nordic Group og aktivitetene som kan tilbys i nærområdet.

Kontakt oss på 33 50 23 00

eller post@asiaspesilaisten.no for bestilling!

Pin It on Pinterest

Share This