INDONESIA
ET LEVENDE POSTKORT, ET PARADIS SOM FØLES SOM EN FANTASI
Indonesia kan bli beskrevet med ett ord: perfeksjon. Indonesia har noe å tilby for alle, enten det er strandlivet som kaller på deg, menneskene som kan lære deg om landets rike kultur eller adrenalinet som tvinger deg til å presse egne grenser.
BALI
Stedet hvor alt er i harmoni
Bali er himmelen for de som ser etter den perfekte blanding av ro og kaos. Bali er stedet der flotte shoppingmuligheter møter yoga, og hvor religioner, språk og mat kolliderer på en harmonisk måte.
Topp to grunner til å legge din neste ferie til Denpasar

Besøk Lapangan Puputan Margarana

Majestetisk og flott er Bajra Sandhi-monumentet Lapangan Puputan Margaranas hovedattraksjon, i tillegg til mange muligheter for utendørs sportsaktiviteter. Monumentet har som hovedformål å forevige sjelen og ånden til det balinesiske folk, samt å ivareta og utvikle kulturen på Bali.

Nyt den historiske arkitekturen

Fra templer og klostre til kongelige palasser, Bali bygninger og steder for tilbedelse har en vakker blanding av østlige utskjæringer, utsmykkede og intrikate design. Vi anbefaler at du besøker Palace of Satria og Royal Temples.
UBUD, BALI
Indonesias uberørte skjønnhet
Ville aper, bølgende åser, høye fjell og vakre rismarker utgjør Ubuds landskap. Se på det en gang og bli betatt av stedets uberørte skjønnhet. Lokalbefolkningen i Ubud elsker å vise frem stedet de bor i, så her trenger man ikke være redd for å starte praten. Når du først kommer til Ubud vil du aldri forlate det.
Topp to grunner til å legge din neste ferie til Ubud

Det magiske landskapet

Det er svært få steder igjen i verden som føles helt uberørt, og Ubud er en av dem. Landskapet er ulikt noe annet du har sett, og du vil heller aldri oppleve slik skjønnhet noe annet sted på Bali.

Unn deg god indonesisk mat

Indonesisk mat er full av smaker, krydder og så mye mer. Denne delen av verden vet virkelig hvordan mat skal lages, og Ubuds lokale kjøkken – med vekt på nudler, ris, kjøtt og grønnsaker – er bevis på nettopp dette!
OPPLEV DET LOKALE – RIV DEG LØS FRA MASSETURISMEN
Indonesia er en unik plass med mengder av historie og kultur, men i sentrum står religion og ritualer. Landsbyene i Indonesia er ikke som alle andre landsbyer, og det er her du vil oppleve den ekte balinesiske måten å leve på. Befolkningen er varme og gjestfrie, og etter ett møte med de vil du ønske å bli der med de for alltid. Vi anbefaler å besøke Blimbingsari og Bandun for den ultimate landsbyopplevelsen!
Værforhold
Det kolossale øyriket til Indonesia er et rent overflødighetshorn av spennende natur, med regnskog, korallrev, aktive vulkaner og et unikt dyreliv. Indonesia strekker seg tvers over ekvator, og klimaet er typisk ekvatorialt tropeklima med nesten konstante temperaturer på rundt 30 grader, høy luftfuktighet og en del regn fordelt over hele året. Mellom oktober og april er det en slags regntid; det betyr at det da regner litt mer enn i årets øvrige måneder. Til gjengjeld er det ikke så varmt, men mer fuktig.
Har du funnet noe som interesserer deg? Kanskje vil du kombinere noen av tilbudene, eller har det inspirert deg til å se etter noe annet? Vi er her for å skreddersy den turen du er på leit etter. Kontakt oss med dine ønsker så kan vårt team sy sammen et forslag til deg.