OM OSS
ASIASPESIALISTEN – STARTEN PÅ FREMTIDENS REISELIVSBRANSJE
Asiaspesialisten har siden 2012 tilbudt personlige og trygge reiser fylt med minner for livet til hele sørøst Asia. Vi har fulgt reisebransjen tett over de siste årene, og vårt inntrykk er at folks reisevaner over de siste 10 årene har endret seg til det ugjenkjennelige – fra charterturer med busshenting på flyplassen og velkomstmøter med informasjonsmøter om en kan drikke vann fra springen, til et ønske om mer individuelle reiser der en kommer tettere på landet en besøker. Til tross for dette har store deler av reiselivsbransjen stått i ro over hele denne perioden frem til i dag.I 2019 lanserer vi derfor Asiaspesialisten i ny drakt der vi ønsker å utfordre dagens reiselivsbransje ved å ta nysgjerrigheten, reisegleden og individualiteten vi ser hos dagens reisende også inn i reiselivsbransjen. Asiaspesialisten er i dag ikke kun et reisebyrå, men et reiseinspirasjonsbyrå der vårt team av reisebloggere, reiseelskere og reiseplanleggere jobber sammen for å gi deg reisetips- og inspirasjon, gode og trygge reiseruter der en utfordrer komfortsonen og en platform der vi kan dele våre erfaringer og lidenskap for å samle på minner og opplevelser fra andre land og kulturer.

Asiaspesialisten er en del av New Nordic-gruppen som tilbyr investeringer, eiendomsutvikling, hotell og restaurant-drift, prosjektutvikling og reisebyråer over hele sørøst Asia. Gruppen har hovedkontoret sitt i Hong Kong.

VÅRE VERDIER

Nysgjerrighet

Reiser handler om de gode opplevelsene, og å få minner som en kan ta med seg lenge etter at en har kommet hjem. Vårt team jobber for.at du skal få unike og spennende inntrykk, som gjerne er litt utenom allfarvei.

Fleksibilitet

Hos oss er det du som står i sentrum, sammen med dine forventninger til en god ferie. Vårt team jobber alltid sammen med deg for å få innsikt i dine ønsker og for å skape en god tur og ramme rundt dette.

Trygghet

Som vi alle vet er det ikke alltid vi kan konkurrere med deg på pris, men vårt teams kompetanse og reisegarantifondet sørger for at du alltid er sikret uansett hvilken situasjon du skulle vært utenfor.​

Gjensidig respekt

Vi mener at en forutsetning for å besøke andre land og kulturer er at en etterlater stedene en besøker i lik eller bedre stand enn da en kom inn i området. Vi jobber derfor tett med våre destinasjoner for å sørge for at turer, hoteller og opplevelser vi anbefaler er både etiske og miljøvennlige.

TEAMET VÅRT

NORWAY

LENE

DAGLIG LEDER

Med bakgrunn i Afrikastudier, barnehjemsbygging og sykepleie har Lene forvillet seg inn i reiselivsbransjen. Her sørger hun for at våre strategier og fremtidsplaner blir iverksatt, noe som kan være utfordrende når vi ønsker å bane vår egen vei som et reisebyrå for fremtidens reisende. Hun trives best i en jordhytte i en av Zimbabwes mange landsbyer, men kan til nøds akseptere å bli plassert på et hotell.

SOLVEIG

REISEPLANLEGGER

Solveig har kompetanse innenfor Amadeus og reiseplanlegging etter å ha opparbeidet seg mye kunnskap og erfaring fra 18 år i reisebyråbransjen og 19 år i SAS. De siste to årene har hun vært her hos oss i Asiaspesialisten – og det er vi takknemlige for!

MARIANNE

REISEPLANLEGGER

Marianne er en bauta i reiselivsbransjen med erfaring fra det meste. Hun sørger for at vi alle har orden i sysakene. Når Marianne har ryddesjau må en passe på tingene sine! Hun er også en råtass på gjenbruk av papir. Sammen med Solveig har hun kodespråket Amadeus.

LINDA

REISEPLANLEGGER

Linda er en tusenkunstner som sjonglerer mellom yrkeslivet og familielivet. Hun er en reser på fakturering og reisebestemmelser. Hun er en energibombe og gledesspreder som ikke er redd for å ta i et tak når det trengs.

SILJE MARIE

INSPIRASJONSUTVIKLER

Silje kan skryte på seg en mastergrad i Reiseliv- og arrangementsledelse fra eksotiske Wales. Hun har tidligere jobbet på cruiseskip, men ble så sjøsyk at hun bestemte seg for å gå i land og prøve noe nytt. Hun kom flytende ‘across the pond’ til oss, og har nå innlosjert seg i Vestfolds fineste by. Hun har alltid noen vittige kommentarer på lur, og skaper en lattermild atmosfære på kontoret!

THAILAND

Rong

REISEPLANLEGGER OG TRANSPORT COORDINATOR

Rong er fra Thailand, men vokste opp i Norge. Han har mange flotte barndomsminner fra landet i Nord, men nå er han tilbake i Thailand og syns det er utrolig spennende å jobbe her slik at han kan få vist frem landets mange ukjente skatter. Det at han har vokst opp i to ulike land, har gjort at han har fått en enorm respekt for ulike kulturer og mennesker, samt viktigheten av at reisende oppsøker opplevelser som er litt utenfor den vanlige hverdagen. Rong gleder seg til å vise frem det litt ukjente Thailand til alle besøkende. Rong er mer av den stille typen, men en skal ikke kimse av hans arbeidsmoral og ferdigheter til å få ting gjort raskt og effektivt. Hans vennlige og åpne sinn gjør det vanskelig å ikke bli sjarmert!

PANYA

PRODUKTUTVIKLER

Panya er fra Thailand, og har jobbet i reisebyråbransjen siden 2010. Han elsker å møte nye mennesker og reise til nye steder! Panya foretrekker å nyte en kopp te etter en lang fjelltur i jungelen, ta en tur med longtail-båt innover Bangkoks gater og møte lokale mennesker på landsbygda hvor han kan lære om livet uten TV, mobiltelefon og det konstante jaget etter bekreftelse fra ukjente mennesker på sosiale medier. Han elsker å reise hjem til besteforeldra sine i Phitsanulok hvor de planter ris ute på de flotte rismarkene! Panya er en hardtarbeidende kar som ikke er redd for å bli skitten på henda, og bidrar til en avslappet og vennlige atmosfære på kontoret. Vi liker å kalle han både potet og grunnmur – han kan gjøre alt, samtidig som han opprettholder god kommunikasjon mellom kontoret i Thailand og Norge. Dette er en fyr vi ikke kunne vært foruten.

LYN

REISEPLANLEGGER

Lyn er født og oppvokst i Isaan, en liten by i den nordøstlige delen av Thailand. Her nyter hun rolige dager med venner og familie, omgitt av natur og rismarker. Lyn har jobbet for Asiaspesialisten og New Nordic Group siden 2012, og hun elsker at jobben gjør at hun får jobbe med og møte ulike mennesker fra forskjellige nasjonaliteter hver dag. Gjennom Asiaspesialisten gleder hun seg til å vise deg det beste Thailand har å by på: flott natur, vennlig lokalbefolkning og en rik historie! Lyn har alltid et smil på lur, og for henne er ingen oppgaver for vanskelig. Hun har verdens mest smittsomme latter, og det er vanskelig å ikke bli glad i hun.