BYLIV
THAILAND
Chiang Mai Night Market
Destinasjon: Chiang Mai
Her finnes det et stort antall gateboder som tilbyr thailandsk mat, frukt, juice og shakes. Vi anbefaler å prøve en ny thai-snack, spise en pizza eller nyte en kaffe for å se menneske som vandrer forbi på en av de mange gatebodene.
Thamsing Coffee
Destinasjon: Chumphon
Dette er det beste stedet å sitte for å nyte en velsmakende iskaffe mens du beundrer utsikten over havet og de omkringliggende øyene. Kaféen ligger på toppen av Khao Matsee-utkikkspunkt nemlig! Dette er absolutt noe du ikke bør gå glipp av, vi lover!
Bophut Fresh Market
Destinasjon: Koh Samui
Bophut Fresh Market er blant de nyeste og reneste av markedene på Koh Samui. Markedet har et imponerende utvalg av kjøtt, sjømat, frukt, dagligvarer og andre produkter og tjenester. Dette markedet ligger i den nydelige landsbyen Bophut Fisherman’s Village, som er like sjarmerende som menneskene som bor her! Vi kan garantere en autentisk atmosfære med en lokalbefolkning som er villig til å la deg prøve de lokale råvarene.
Kaan Show
Destinasjon: Pattaya
Dette er en ny type action og kino, scenepresentasjon og teknologi i verdensklasse, hvor du er invitert til en fantasiverden inspirert av klassisk Thai-litteratur. Du kan drømme deg bort i eldgammel historie mens du nyter det flotte sceneshowet!
Siam Niramit
Destinasjon: Phuket
Dette er et førsteklasses show som viser frem Thailands kunst og kulturarv. Dette must-see showet har over 100 utøvere, overdådige kostymer og imponerende settdesign. Spesialeffekter og verdens mest avanserte teknologi brukes til å produsere en realistisk, stimulerende og inspirerende opplevelse.
Wua Art Gallery & Studio
Destinasjon: Phuket
Dette lille galleriet ligger litt utenfor allfarvei og blir ikke ansett som det galleriet alle besøker, men vi anbefaler virkelig å ta turen hit! Mr. Zen er geniet bak alle de flotte kunstverkene som har sitt hjem her, men det ikke mange vet er at kunstneren, kona og datteren bor her også. En av hovedintensjonene til Mr. Zen er å inspirere andre ved å bruke så få detaljer som mulig i kunststykkene for å la de være åpen for tolkning.
KAMBODSJA
Otres Market
Destinasjon: Sihanoukville
Otres-markedet ligger i landsbyens elvemunning, denne trehytta, også kalt låven, blir et levende musikksted hver lørdag i høysesongen. Her blir det satt opp mat- og håndverkboder mens DJer og band tar til scenen fra rundt 20:00.
Uteliv
Destinasjon: Sihanoukville
Utelivet i Sihanoukville er en av de mest pulserende i hele Kambodsja med god musikk, fantastisk atmosfære og et bredt utvalg av drinker. En av de mest populære områdene er Ekareach Street i sentrum. Vi anbefaler å besøke Weather Station Hill som har en god blanding av budsjettvennlige sport- og musikkbarer som gir en god, varm følelse.
The Escape Room
Destinasjon: Sihanoukville
The Escape Room, Sihanoukville
Dette konseptet er ikke ukjent for oss nordmenn. I Norge har vi det i Tønsberg, Fredrikstad, Oslo, Bergen og lignende. Dette er et fysisk eventyrspill hvor man må løse en rekke gåter med ledetråder, hint og strategi for å fullføre målene. Spillerne får en tidsbegrensing for å avdekke det hemmelige plottet som er skjult i rommene. Dette er nervepirrende, spennende og utrolig gøy!
INDONESIA

Ubud Market

Destinasjon: Bali
Lave priser og god kvalitet til side, det beste med markedet er atmosfæren. Det er en type marked man ser på reisedokumentarer, men aldri hatt sjansen til å besøke. Markedet er fullt av tradisjonelle smaker, spesielt når du besøker mindre smug og underetasjer – ikke bare gå i hovedgaten!
Alley of Art, Legian Street
Destinasjon: Bali
Legian Street selger praktisk talt alt under solen, men dette stille, smale smuget bør stjele din oppmerksomhet. Det er nesten som å gå inn i et kunstmuseum! Kunsten til salgs spenner fra portretter av mennesker til landskap og dyr. Hvis kunst ikke er din ting, er det helt ok. I Legian Street kan du også finne dekorative elementer som drømmefangere, suvenirer og tatoveringssjapper (for de litt mer vågale av oss).
Skygarden
Destinasjon: Bali
Dette er en av Balis megaklubber som man ikke bør gå glipp av hvis man liker en kveld på byen. Skygarden har blitt kåret til det beste stedet å gå ut på Bali, og huser åtte puber og klubber. Selvfølgelig, hvis du noen gang trenger en pustepause, kan du alltid gå til taket for litt frisk luft.
FILIPPINENE

Divisoria

Destinasjon: Manila
‘The Mother of all markets’, blir det også kalt. Dette er en stor lekeplass for pruting, og tingene her er billigere enn i sentrum. Hvis du utforsker markedet vil det lede deg til et slott av varer, inkludert klær, skoleartikler, kjøkkenutstyr og lignende.

Manila Chinatown

Destinasjon: Manila
Dette er den eldste Chinatown i verden! Selv om stedet opprinnelig ble skapt for kinesiske innvandrere til Filippinene, er det blitt et av de mest besøkte samfunnene for de travle shoppinggatene i Escolta, og for å være sentrum for autentisk kinesisk mat som Peking-and, dumplings og andre delikatesser.
VIETNAM

Thang Long Water Puppet Theatre

Destinasjon: Hanoi
Vanndukketeater er en tradisjon som dateres helt tilbake til det 11. århundre, og blir utført i et midje-dypt basseng. Dukkene er laget av tre og veier ofte opp til 15 kilo. Rundt åtte dukketeater og et tradisjonelt vietnamesisk orkester som gir bakgrunnsmusikken, vil overraske deg på mange måter.

Kafeer, kafeer og flere kafeer

Destinasjon: Hanoi
Før vi hopper inn i Hoi Beer, må vi snakke om vietnamesisk kaffe. Det er en stor del av vietnamesisk kultur, og har blitt et verdenskjent ‘fenomen’. Vi anbefaler at du roer ned, bestill en kaffe og se det vibrante Hanoi fortsette dagen mens du nyter roen på Cafe Pho Co. I de siste har vietnamesere utviklet vietnamesisk kaffe fra å være normal kaffe med kondensert melk til både eggekaffe, yoghurtkaffe og kokoskaffe!
Retro Game Nights
Destinasjon: Hanoi
Ja, du hørte riktig. Det er ikke riktignok en spesifikk attraksjon, men noe du absolutt ikke bør gå glipp av. Rundt Hoan Kiem Lake hver helg sitter lokalbefolkningen og spiller forskjellige spill, gjerne tegnet på asfalten. Lokale inviterer gjerne turistene med på en runde, og dette er en fin måte å stifte nye bekjentskap og kanskje få flotte tips til hva man bør se videre.
Lune Production
Destinasjon: Hoi An
Lune Production er kjent for å sette opp dans og musikalske forestillinger i verdensklasse. Ikke gå glipp av muligheten til å se et show på deres nye senter. The Mist, Lune Productions første show I Hoi An er et nydelig, rivende timelangt skuespill som er så vietnamesisk som det kan få blitt. Fra stemningsfulle scener av landsbygdliv til trollbindende balletter, vil du ikke være i stand til å rive øynene dine vekk fra scenen.

Yoko

Destinasjon: Ho Chi Minh
Sjelfulle portretter av John Lennon, Jim Morrison og James Brown er kun et par artister som blir fremvist på Yoko. Miljøet: eksponert t-bjelker og betonggulv; musikken: alt fra funk rock til metall. Dette er ikke noe du vil gå glipp av!

Har du funnet noe som interesserer deg? Kanskje vil du kombinere noen av tilbudene, eller har det inspirert deg til å se etter noe annet? Vi er her for å skreddersy den turen du er på leit etter. Kontakt oss med dine ønsker så kan vårt team sy sammen et forslag til deg.