VÅRE BLOGGERE
Vi elsker kvelder med venninnene der vi deler historier fra våre siste turer og opplevelser, og får gode tips og ideer til vår egen neste familietur! Vi mener at det er viktig å få frem autentiske og gode historier fra egne opplevelser også som et reiseinspirasjonsbyrå. Vi har derfor invitert med oss noen av våre favoritt reisebloggere til å dele sine opplevelser med oss.

Linn Krogh Hansen

Linn sin interesse for reise og oppleve andre mennesker og steder har vært der siden hun var veldig liten. Hun maste til seg en globus til to-årsdagen sin. Hun sa til foreldrene sine «Jeg vil ha en sånn jord, en sånn som snurrer rundt på Dagsrevyen.» Moren hennes var litt tvilsom til å gi henne en globus i bursdagsgave, men faren sa det bare var til å kjøre på og gi ho hva hun ønsket seg. Hun ble tidlig fascinert av globuser og jordkloder, enten de befant seg i et butikkvindu eller snurrende rundt på sort-hvitt-TV-skjermen som intro til Dagsrevyen. Hun pugget hovedsteder til hun kunne alle i verden utenat som ti-åring, og var hekta på å finne ut mer om geografi, fremmede land og folk.

Lisa Stentvedt

Lisa er en 27 år ung vandrende sjel med kronisk sarkasme, en alvorlig kaffeavhengighet og en konstant lengsel etter havet. Hun startet å blogge når hun flyttet til Wales som en del av et utvekslingsprogram når hun var 17 år. Etter ett år i Wales og ett år hjemme i Norge for å fullføre videregående, bestemte hun seg for å følge drømmen om å flytte til London for å studere juss. Hun tilbrakte tre år i Englands hovedstad før hun flyttet til Florida for å jobbe som Cultural Representative hos Walt Disney World. Nå reiser hun land og strand rundt som reiseblogger på fulltid, og jobber hardt for å kunne reise hvor hun vil – når hun vil. Lisa har besøkt 35 land i en evig søken om nye hav, nye kulturer og nye mennesker.

Liz og Knut

Liz og Knut er et samboerpar på 59 år og 51 år som elsker å reise og dele sine opplevelser. Nå reiser de rundt for å oppdage nye steder så ofte de kan, for er det noe de setter pris på er det å oppleve nye steder, nye kulturer, nye matretter og ikke minst: nye venner! Til sammen har de besøkt 17 land. De vil gjerne vise frem at man kan reise mye uten at det koster skjorta.
Blogs

Jobben mot å bli reisebloggar på fulltid

Når ein høyrer ordet ‘bloggar’ kjem mange forskjellige bilete fram. I Norge er dei aller fleste fulltids-bloggarar det me vil kalle ‘rosabloggarar’, og det er desse det florerer mest om i avisene. Men det er ikkje berre dei som skriv om tannbleiking og hårvitaminer...

les mer

En helt utrolig jungelopplevelse i Rayong

Vi reiste til New Nordic Marcus i Pattaya, Pratamnak Hill, 7.november 2018. Vi hadde nå vært i Pattaya et par dager, og vi var klare for å reise ut av byen for å se mer av landsbygda og hvordan thaiene bor og selv ferierer. Turen starten klokken 09:00 fra New Nordic...

les mer